­
foto2.jpeg
back24 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Angela van Leeuwen - Blogs VO-NN
back23 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Angela van Leeuwen - Blogs VO-NN
back3 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Angela van Leeuwen - Blogs VO-NN
back25 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Angela van Leeuwen - Blogs VO-NN
Collega's gezocht?
Logo-VO-NN-258 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Angela van Leeuwen - Blogs VO-NN
Vereniging voor oud-medewerkers NN Group

Blogs VO-NN

Hier vindt u blogs van VO-leden. Wilt u zelf ook blogs schrijven, neem dan contact op met het secretariaat. U kunt altijd op de blogs reageren. U vindt dan de reactiemogelijkheid onder de tekst.
U kunt zich ook abonneren op de blogs. U krijgt dan een e-mail met de laatste blog.

De leukste sportschool van Nederland

sportschool
Juist als je ouder wordt, is het noodzakelijk meer te bewegen. Laatst las ik tot mijn grote verbazing dat iemand vond dat de voortdurende sluiting van de sportscholen geen gemis is want je kon ook een rondje fietsen. Uit een onderzoek van de Universiteit van Maastricht is gebleken dat als je ouder wordt krachttraining belangrijk is en blijft. Fiets...
Lees Meer
  309 Hits
  0 reacties
309 Hits
0 reacties

De reis die niet doorging...

travel-restiction-news5
De reis die niet doorging...Soms vraag ik me af, waarom wil ik dit eigenlijk? Ik houd van reizen, vooral van reizen met de auto. Geen problemen met inpakken. Niet eindeloos na hoeven denken of ik dit boek, die schoenen wel mee kan nemen. Bij reizen met de auto is het gewicht van mijn koffer niet van belang. Maar, nu gingen we weer vliegen. Dus was ...
Lees Meer
  329 Hits
  0 reacties
329 Hits
0 reacties

Blijf van mijn NN af.

nn
Blijf van mijn NN af.Soms lees je iets in de krant en maak je je daar erg druk over. Waarom eigenlijk? Ik ben met pensioen, maar blijf me betrokken voelen bij het wel en wee van NN. Ik ben trots op NN, Nationale-Nederlanden, een oud, gedegen en goed merk met kwaliteitsproducten, een opvatting over omgaan met mensen in het bedrijf en klanten, die mi...
Lees Meer
  333 Hits
  0 reacties
333 Hits
0 reacties

De wereld wordt kleiner

wereld
Er was sneeuw gevallen. Mooie sneeuw waardoor kinderen op allerlei sleetjes door vaders in de straat werden voortgetrokken. Het was een feestelijk gezicht. Mooi, dacht ik, dat die vaders lekker buiten bezig zijn en even niet vastgekluisterd zaten aan het scherm. Want hoe slim al die zoom-mogelijkheden ook zijn, er gaat niets boven echt contact. In ...
Lees Meer
  240 Hits
  0 reacties
240 Hits
0 reacties
­