Skip to main content

Flexibel verzekerd met de collectieve zorgverzekering OHRA

Flexibel verzekerd met de collectieve zorgverzekering OHRA

Bij OHRA snappen we dat niemand in een glazen bol kan kijken. Daarom is onze zorgverzekering flexibel. Het ene jaar maak je bijvoorbeeld meer gebruik van fysiotherapie dan het andere jaar. Dan is het wel zo fijn dat ongebruikte behandelingen meegenomen kunnen worden naar het nieuwe jaar. Dat kan met onze Fysio Meeneemservice. En je krijgt nog korting ook.

Premie berekenen OHRA oud medewerkers

Dit is onze basisverzekering

Met de OHRA Zorgverzekering heb je een combinatiepolis. Dit betekent dat je zelf kiest naar welke zorgverlener je gaat. Als de kosten verzekerd zijn, vergoeden wij meestal 100 % van de rekening. Er zijn twee uitzonderingen. Maak je gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betaal je zelf.

Fysio Overhouden Meenemen

Met onze Fysio Meeneemservice maken we verzekeren flexibeler. Het ene jaar maak je meer gebruik van fysiotherapie dan het andere jaar. Dan is het wel zo fijn dat ongebruikte behandelingen meegenomen kunnen worden naar het nieuwe jaar. Je kunt tot 9 behandelingen meenemen en betaalt maximaal € 1,50 extra per maand.

De flexibele zorgverzekering van OHRA

Het leven is onvoorspelbaar en dat vraagt om een verzekering waar je op kunt rekenen, wat er in 2022 ook op je pad komt. Dat begrijpt OHRA en daarom is de zorgverzekering lekker flexibel. Naast onze Fysio Meeneemservice bieden wij je:

Tandongevallendekking

Bij een aanvullende (tandarts)verzekering, tot € 20.000,- per ongeval

100% buitenlanddekking

Je krijgt spoedeisende zorg volledig vergoed als je aanvullend bent verzekerd, waar je ook bent

Mantelzorgdiensten

Zoals vervangende mantelzorg tot maar liefst 14 dagen per jaar. En de OHRA Zorg Assistent die jou door het oerwoud van wetten en regels leidt.

Wachtlijstbemiddeling

Heb je te maken met lange wachttijden voor je behandeling? Dan kunnen wij voor je bemiddelen.

App Vraag de dokter

Chat direct met een verpleegkundige. 7 dagen per week.

Extra collectief voordeel

OHRA maakt werken aan een gezonde levensstijl gemakkelijk én leuk. Als jij je collectief verzekert bij OHRA ontvang je namelijk de module OHRA Gezond. Deze biedt naast gezondheidscursussen, beweegprogramma’s, preventief en arbeid gerelateerd onderzoek en sportmedisch advies twee extra services om aan je levensstijl te werken. Je kiest een manier die bij jou past en een moment waarop het jou uitkomt:

Gezondheidscheck

Je krijgt onder andere een persoonlijke gezondheidscheck ter waarde van € 42,50.

Welly app

Een compleet vitaliteitsplatform met begeleiding van een persoonlijke coach. Vitaler in slechts 14 minuten per dag.

De aanvullende verzekeringen van OHRA

Kies voor meer zekerheid en breid de basisverzekering uit met een van onze aanvullende (tandarts)verzekeringen. Jij en je eventuele partner kiezen je eigen aanvullende pakket. Kinderen tot 18 jaar zijn volledig gratis meeverzekerd op het meest uitgebreide pakket van jou of je partner. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende aanvullende (tandarts)verzekeringen: van nét een beetje meer (met onze nieuwe aanvullende verzekering OHRA Compact) tot uitgebreid.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Je vindt de pakketvergelijker, de vergoedingenwijzer en alle overige informatie en documenten op onze speciale pagina voor oud medewerkers. Je sluit de collectieve zorgverzekering van OHRA daar ook direct af:
Bekijk meer informatie en de vergoedingen als oud medewerker

Of neem contact op:

Telefonisch via telefoonnummer 026 205 22 21.
Of via What’s App via 06 20 14 06 59.
Als oud medewerker (incl. gezinsleden) van Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN-AMRO Verzekeringen, Movir, BeFrank, Zicht, HCS en AZL.


Bron: NN HR
SEB juli 2022