Skip to main content
foto2.jpeg
natned2
Reünie NN IT’ers
6 november
2024
save
the
date

Save the date: 6 november 2024!

Op 6 november 2024 organiseren we vanuit de Vereniging van Oud NN’ers (VO-NN) een Reünie voor IT’ers die ooit voor Nationale Nederlanden (Groep) gewerkt hebben.

De reünie wordt gehouden bij Evenementenlocatie ’t Mannetje,  Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs.

Je wordt ontvangen met koffie en iets lekkers en voor de lunch zorgen we voor een lopend buffet met broodje. Na de lunch kun je, onder het genot van hapjes en drankjes hernieuwd kennismaken met je oud-collega’s.

We sluiten rond 15.00 uur weer af.

Je eigen bijdrage aan de dag is € 25,- per persoon.

Ken je oud-collega’s die geen lid zijn en graag deze dag met ons mee willen maken?

Stuur ze de uitnodigingse-mail toe die je van ons hebt ontvangen.

Inschrijven, klik hier:   (Je moet wel inloggen)

Nog geen VO-NN lid?

Ben je nog geen lid? Geen probleem! Heb je gewerkt bij één van de werkmaatschappijen van NN Groep ofwel, ben je aangesloten bij één van de pensioenfondsen van NN Groep dan ben je net zo welkom als een oud-collega die toevallig bij de werkmaatschappij NN heeft gewerkt.

Het lidmaatschap van VO-NN kost € 25,- per jaar. Wanneer je echter vanwege deze IT Reünie lid wordt, geldt een speciale actie. Je contributie gaat pas per 1 januari 2026 in. Je hebt dus ruim de tijd om voor jezelf vast te stellen hoe belangrijk VO-NN voor jou kan zijn.

Vink dan wel op het inschrijfformulier aan dat je inschrijft vanwege de IT-reünie.

Alleen dan betaal je voorlopig geen contributie.

Zodra je je hebt aangemeld krijg je een uitnodiging om je in te schrijven voor de reünie.

Heb je vragen over de site, het lidmaatschap of de inschrijving? Klik dan hier voor het contactformulier.  

Heb je vragen over de reünie zelf? Dan graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we proberen je zo snel als mogelijk te beantwoorden.

Meer informatie?

Houd je e-mail en/of de social media kanalen de komende maanden in de gaten! Jullie zullen dan regelmatig een update voorbij zien komen.

We hopen jullie in grote getale te mogen ontvangen! We hebben plek voor zo’n 400 à 500 deelnemers dus de kans op het vinden van en bijpraten met oud collega’s is groot.

Met vriendelijke groet,

Namens het organisatiecomité, 

Dick van Gijzen 

John van Nuland  

IT Reünie: Q&A’s

Op 6 november 2024 organiseren we vanuit de Vereniging van Oud NN’ers (VO-NN) een Reünie voor oud-medewerkers die ooit voor IT van Nationale Nederlanden (Groep) gewerkt hebben.

Sinds de inschrijving opengesteld is, hebben we al een aantal vragen van jullie ontvangen. Tijd voor inzicht in Vragen en Antwoorden.

Wanneer:

De Reünie vindt plaats op woensdag 6 november a.s. en duurt van 11:00 tot ca 15:00, inloop vanaf 10:45 uur.

Voor wie:

Deze reünie is voor alle medewerkers die bij IT van één van de NN werkmaatschappijen hebben gewerkt en die lid zijn van VO-NN. Door de verwachte grote opkomst kunnen helaas partners niet meekomen.

Op de reünie zullen badges met jullie namen beschikbaar zijn. Mocht je een gezicht herkennen maar de naam niet meer weten, geen probleem dus!

De Locatie:

De reünie vindt plaats in eventlocatie ’t Manneke, Leeweg 33, 2651 CL Berkel en Rodenrijs

‘t Manneke is eenvoudig te bereiken zowel per auto als met het OV.

Vlaggen van VO-NN wijzen je de weg naar de ingang.

Catering:

Je wordt ontvangen met koffie met wat lekkers. Rond 12:00 voorzien wij een lunch. ’s Middags zijn er hapjes en drankjes. Koffie thee en water zijn gedurende de hele dag beschikbaar.

Wil je dat we rekening houden met dieetwensen?Geef het aan bij je inschrijving.

Programma:

We hebben slechts één doel met deze reünie: jullie in een zeer plezierige setting de gelegenheid geven weer eens lekker bij te praten met die oud-collega’s die je al zo lang niet hebt gesproken maar waar je zo’n mooie tijd mee hebt doorgebracht. Buiten een kort welkomstwoord geen presentaties dus. Wel zullen er op herkenbare plekken vertegenwoordigers zijn van de Pensioencommissie, de Activiteitencommissie, de commissie Sociaal Economische Belangen (SEB) en het Bestuur. Vragen aan hen kan je dus kwijt als het jou past.

Ook zullen we proberen een fotoshow van leuke foto’s van alle aanwezigen continu te laten lopen.

Graag dus een leuke recente foto van jezelf sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Fotograaf:

Op de reünie zal een fotograaf (Gerard van Warmerdam) aanwezig zijn die foto’s zal maken die later op zijn site beschikbaar zullen zijn, zodat we nog eens terug kunnen kijken op wat hopelijk een heel geslaagde dag is geweest.

Aanmelding en informatie:

Zowel de aanmelding als lid als de inschrijving voor deze IT-Reünie gaat via de site van VO-NN  Klik hier...

Je vindt op de site alle algemene VO-NN info, ook over de reünie. Deze staat onder “mijn VO-NN/activiteiten”. Specifieke leden informatie kan je alleen zien als je bent ingelogd in het deel dat in verband met privacyregels alleen toegankelijk is voor leden. Daar vind je o.a. een overzicht met namen van leden die voor deze reünie al ingeschreven zijn.

Heb je vragen over de site, het lidmaatschap of de inschrijving? Gaarne een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kosten:

De eigen bijdrage voor deelname is, naast de bijdrage die VO-NN levert, 25€. Ben je nog geen lid? Geen probleem. Het lidmaatschap gaat direct in maar de bijbehorende contributie gaat voor jou pas in vanaf 1-1-2026 en bedraagt 25€ per jaar. Je hebt dus één tot anderhalf jaar de tijd om te bekijken of het lidmaatschap je oplevert wat je ervan verwacht. 

We hopen jullie in groten getale te mogen ontvangen! We hebben plek voor zo’n 400 à 500 deelnemers dus de kans op het vinden van en bijpraten met oud collega’s is groot.

Kom jij en ken je oud IT-collega’s, stuur dit bericht dan door of nodig ze simpelweg zelf uit om ook te komen. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Tot  6 november.

Met vriendelijke groet,

Namens het organisatiecomité, 
Dick van Gijzen 
John van Nuland