Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - Schadeverzekeringen bij NN

VO-NN - Schadeverzekeringen bij NN

VO-NN - Schadeverzekeringen bij NN


Sinds 1 november 2022 is het niet meer mogelijk om bij Nationale-Nederlanden particuliere schadeverzekeringen (NN S&I) (zoals een inboedel-, reis- of autoverzekering) met personeelskorting af te sluiten. Vanaf deze datum introduceert Nationale-Nederlanden vernieuwde schadeverzekeringen die beter zijn afgestemd op de risico’s van deze tijd.

Deze verzekeringen worden aangeboden via bemiddeling door Nationale-Nederlanden Bank. Binnen deze constructie is ervoor gekozen om geen korting voor (oud-)personeel aan te bieden.

Collectiviteitskorting via OHRA
Via OHRA is het voor (oud) personeel wel mogelijk om schadeverzekeringen af te sluiten met collectiviteitskorting. Meer informatie over deze regeling is te vinden op www.ohra.nl/collectief en op  de website van VO-NN.

Personeelskorting voor lopende verzekeringen


Heeft u al een particuliere schadeverzekering bij Nationale-Nederlanden? Dan zijn er de volgende mogelijkheden:

  • In de meeste gevallen doet NN S&I een nieuw aanbod. U wordt circa 2 maanden voor de verlengingsdatum van de verzekering geïnformeerd wat er gaat wijzigen. Ontvangt u personeelskorting op één of meerdere schadeverzekeringen van Nationale-Nederlanden? Dan krijgt u per verlengingsdatum, afhankelijk van het soort verzekering, 5% of 10% op de nieuwe premie.
  • Soms kan NN S&I geen nieuw aanbod doen en beëindigen ze de verzekering. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.
  • Als u geen aanbod voor een nieuwe verzekering krijgt en u wordt niet geïnformeerd over de beëindiging van de verzekering, verandert er nu niets.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met de bemiddelaar, Nationale-Nederlanden Bank op 088 663 06 63. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.


NB. De Wegwijzer op de website van VO-NN, waarin de personeelsaanbiedingen worden beschreven, zal binnenkort worden aangepast.

Commissie SEB


November 2022Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166