Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - woensdag 18 januari 2023: Hou die dag vrij!

VO-NN - woensdag 18 januari 2023: Hou die dag vrij!

Woensdag 18 januari 2023: Hou die dag vrij!
Op woensdag 18 januari 2023 ben je vanaf 12.00 uur van harte welkom bij de VO-NN Nieuwjaarsbijeenkomst in Zoetermeer.


Een gezellige, dynamische én muzikale Nieuwjaarsbijeenkomst. Je ontmoet je oud- collega’s, je geniet van een heerlijk lunchbuffet en wij hebben een programma vol verrassingen. Welke dat zijn vertellen we je een volgend keer. Nou vooruit dan, een klein tipje van de sluier oplichten: we hebben, met veel moeite, een speciale gast kunnen vastleggen. Je kent haar, ja het is een dame, vast wel. Bekend van radio, tv en nog veel meer.

 

De locatie verklappen we alvast: Het Wapen van Zoetermeer. Goed bereikbaar met het OV en vervolgens een korte wandeling. Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren. Ben je in de gelegenheid om samen met oud-collega’s te reizen, dan is dat natuurlijk een mooie oplossing.

 

In onze volgende nieuwsbrief krijg je de mogelijkheid om in te schrijven voor deze leuke bijeenkomst. We begrijpen natuurlijk dat je snel wilt inschrijven. Nog eventjes geduld.


Met vriendelijke groet,


Bestuur VO-NNVereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166