Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - West voor leden met fantasy en met veel zin om elkaar weer te ontmoeten!

VO-NN - West voor leden met fantasy en met veel zin om elkaar weer te ontmoeten!

VO-NN West voor leden met fantasy en met veel zin om elkaar weer te ontmoeten!


Betreft: Vooraankondiging voor 12 september 2023 van 16.00 tot 18.00 uur in Scheveningen! 

 

Tolkien en Rowling zijn heel populaire fantasyschrijvers met resp. “In de ban van de Ring”en de Harry Potterreeks. Wij hebben de nummer 1 van onze vaderlandse top voor u uitgenodigd: Adrian Stone!

 

Van Marketing Onderzoek (NN-Leven) en Beleggen (NN Investment Partners: beleggingsstrategie) naar Fantasy. Een transformatie van onze Ad van Tiggelen naar Adrian Stone (zijn schrijversnaam). Inmiddels al jaren de best verkopende fantasyschrijver van Nederland “Duivel-trilogie”, tweeluik “Rune” en de “Magycker” serie met historische en religieuze elementen. Een graag geziene gast op fantasybeurzen. Zijn boeken krijgen van de fantasymagazines vijf sterren! Jubelende recensies.


Na zware onderwerpen als Pensioen en Testamenten vorig jaar vonden we het tijd voor iets anders. Een oud-collega die heel succesvol iets anders is gaan doen. Overigens blijft zijn optreden beperkt en is er veel ruimte voor vragen en elkaar ontmoeten. U weet het inmiddels: op de evenementen van VO-NN West is de kans groot, dat u nog lekker in september in de zon kunt genieten van elkaar met uitzicht op een prachtige zonsondergang aan de horizon! 


Op 12 september 2022 in het inmiddels vertrouwde strandpaviljoen Werelds aan de boulevard van Scheveningen van 16.00 tot 18.00 uur. Maak er een dagje uit van: neem een duik of ga wandelen langs de zee. En blijf erna om te genieten van de keuken van Werelds. 

 

Je krijgt begin augustus een uitnodiging! Noteer het alvast in de agenda.

Vergeet het niet: vol is vol!

Nodig vrienden uit om lid te worden en neem ze mee. Dan maken we er samen een feestje van.


Tot ziens en veel plezier!Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166