Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - West voor leden met Fantasy en zin in nazomeren op een zonnig strandpaviljoen!

VO-NN - West voor leden met Fantasy en zin in nazomeren op een zonnig strandpaviljoen!

VO-NN - West voor leden met Fantasy en zin in nazomeren op een zonnig strandpaviljoen!


Betreft: Inschrijven voor 12 september 2023 van 16.00 tot 18.00 uur in Scheveningen! 


Bent u die regen ook zo zat? Goed nieuws: het houdt een keer op! Schrijf je in voor ons heerlijk nazomerfestijn met een goed verhaal in september! 


Tolkien en Rowling zijn heel populaire fantasyschrijvers met resp. “In de ban van de Ring”en de Harry Potterreeks. Wij hebben de nummer 1 van onze vaderlandse top voor u uitgenodigd: Adrian Stone!

   

Van Onderzoek voor NN-Leven en Beleggen bij NN Investment Partners naar het schrijven van Fantasy. Een transformatie van onze oud-collega Ad van Tiggelen naar Adrian Stone. Inmiddels al jaren de best verkopende fantasyschrijver van Nederland met “Duivel-trilogie”, tweeluik “Rune” en de “Magycker” serie met historische en religieuze elementen. Een graag geziene gast op fantasybeurzen. Zijn boeken krijgen van de fantasymagazines vijf sterren! Jubelende recensies.


Dit jaar wijken we af van vorige jaren: een oud-collega, die heel succesvol iets anders is gaan doen. Overigens blijft zijn optreden beperkt en is er veel ruimte voor interactie en elkaar ontmoeten. Geen sheets: het wordt een presentatie los uit het handje. En u weet het inmiddels: op de evenementen van VO-NN West is de kans groot, dat u nog lekker in september in de zon kunt genieten van elkaar met uitzicht op een prachtige zonsondergang! 


Op 12 september 2022 in het inmiddels vertrouwde strandpaviljoen Werelds onder genot van een drankje en een bescheiden hapje aan de boulevard van Scheveningen van 16.00 tot 18.00 uur. Maak er een dagje uit van: neem vooraf een duik of ga erna wandelen langs de zee. En blijf nog wat langer om te genieten van de keuken van Werelds. 

Nodig vrienden uit om lid te worden en neem ze mee. Dan maken we er samen een feestje van.


Heb je er zin in? Klik dan hier om je op te geven. Wacht daar niet te lang mee, want vol is vol. Onze bijeenkomsten aan de Scheveningse boulevard zijn in trek!


Vervoer 

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kan dat met tram 9 of 1 en met bus 21 of 23 in Den Haag. Halte Zwarte pad en vandaar is het drie minuten lopen. 

Als je met de auto komt, is er een parkeergarage vlak voor het paviljoen aan de Strandweg 179.

Voor meer informatie: google op "Parkeergarage Interparking boulevard"! 

We zien je graag komen. Tot ziens, 


Ruud, Hasko en Kees

 

Uw gastheren, de ledenraadsleden van VO-NN Rayon West

 



Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166