Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

Uitnodiging bijeenkomst 21 augustus 2023

Uitnodiging bijeenkomst 21 augustus 2023

VO-NN - Uitnodiging bijeenkomst 21 augustus 2023


Beste oud-collega,

Als leden van de ledenraad hebben wij het initiatief genomen om in augustus 2023 een bijeenkomst te organiseren. In eerste instantie was deze bijeenkomst bedoeld voor oud-collega’s die de afgelopen jaren lid zijn geworden. Een aantal van hen heeft zich aangemeld, maar er is ruimte voor meer leden. Daarom hebben wij besloten om de bijeenkomst voor alle leden van ons rayon Zuidwest open te stellen. Een buitenkansje zo midden in de zomerperiode!   

 

Heb je je al aangemeld, dan hoef je dat uiteraard niet nogmaals te doen.

 

De bijeenkomst vindt plaats op 21 augustus 2023 in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Deelname is gratis.

 

Wat staat er op het programma?

 

  • De stand van zaken rondom je pensioen. De Wet Toekomst Pensioenen is aangenomen, maar veel moet nog worden uitgewerkt. Onze pensioendeskundige Guyot van Meer informeert je over wat er nu gebeurt c.q. nog te gebeuren staat en hoe wij hier vanuit VO-NN tegenaan kijken.
  • Onze vereniging: je bent lid en het lidmaatschap brengt voordelen met zich mee. Wij informeren je over datgene dat je van VO-NN kan verwachten.
  • Vanaf 15.00 uur een afsluitende borrel: een belangrijk onderdeel van onze bijeenkomst. Even (bij) praten met de andere oud-collega’s en met ons als lid van de ledenraad. Wij zorgen voor een drankje met een hapje.

 

De Centrale Bibliotheek Rotterdam is gevestigd aan de Hoogstraat. In het hart van Rotterdam. Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer én met je fiets of auto. 

 

Wil je er op 21 augustus 2023 bij zijn? Klik dan op de button hieronder en laat uiterlijk 12 augustus 2023 je gegevens achter.

 

Na je inschrijving krijg je een bevestiging en een week van te voren mailen wij je informatie over het programma en de bereikbaarheid van de Centrale Bibliotheek.

 

Wij zien en spreken je graag op 21 augustus 2023.

 

Met vriendelijke groet,

Dick van Gijzen, Gerry Huis in ’t Veld, Hans Korink, Guyot van Meer en Jan PouwVereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166