Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - Magazine 2023 nr. 3

VO-NN - Magazine 2023 nr. 3

‍Het nieuwe VO-NN Magazine is uit...


Dolf Santbulte is drie maanden per jaar 

onderweg in zijn camper.

Dolf is samen met Els net terug uit Schotland en Ierland met de camper;zes weken hebben ze er mooi weer gehad. Voor het kamperen heeft hij straks nóg meer tijd: VO-NN-secretaris Dolf Santbulte heeft na zeven jaar zijn taken overgedragen aan Paul de Widt. Laten we eens kijken naar zijn jongensspeelgoed...

 


 

Frits Boss neemt afscheid van de ledenraad

Als VSI'er stond Frits Boss vaak en met groot gemak op het podium. Niet dat hij nu genoeg heeft van de club, maar de afstand van Assen naar het midden van het land voor vergaderingen wordt hem teveel. Dat is jammer, want met zijn afscheid verliest de vereniging een kleurrijk figuur.“PFI heeft vier redenen om positief te zijn over het 'invaren'. Daarmee ben ik het wel eens”

 

De samenstelling van de commissie Pensioenen wijzigde recent door de komst van arbeidsrechtadvocaat en oud-collega Mathilde Reintjes. In een paar vragen en antwoorden: wie is Mathilde en waarvoor gaat zij zich sterk maken?

 


 

‍Een warm najaar na een hete zomer?


Deze zomer was er veel aan de hand. Dat begon al toen de Wet toekomst pensioenen (WTP) werd aangenomen door de Eerste Kamer op 30 mei 2023, vlak voor de zomer. Onze pensioencommissie is hier druk mee bezig. Hierover meer in het betreffende artikel in dit ledenmagazine.
Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166