Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN | Donderdag 21 september 2023 organiseert onze vereniging een bezoek aan Elburg. We brengen die dag een bezoek aan de zandverhalen die de geschiedenis weergeven van lang vervlogen tijden.

VO-NN | Donderdag 21 september 2023 organiseert onze vereniging een bezoek aan Elburg. We brengen die dag een bezoek aan de zandverhalen die de geschiedenis weergeven van lang vervlogen tijden.

Donderdag 21 september 2023 organiseert onze vereniging een bezoek aan Elburg. We brengen die dag een bezoek aan de zandverhalen die de geschiedenis weergeven van lang vervlogen tijden. 


Deze expositie is werkelijk verrassend in zijn soort. De expositie is overdekt en het verhaal en aankleding van de locatie is al interessant genoeg voor een bezoek. 

 

Het gezellige, toeristische stadje Elburg, tussen de oude botters van weleer is het grootste verhaal van onze tijd vormgegeven met zandsculpturen: de Bijbelverhalen in Zand.

Een verrassende, inspirerende en confronterende wandeling. In deze expositie komen kunst, cultuur, heden en verleden op unieke wijze samen.  Loop door de verhalen van Mozes, Bonifatius, Adam en Eva en het laatste avondmaal. Religieus in wat voor vorm ook of niet, u zult versteld staan van de schoonheid van deze expositie.

 

Wij ontvangen u graag op donderdag 21 september 2023 in Elburg bij dit fantastische evenement. Natuurlijk ontbreken de lunch en de gezellige nazit niet op die dag. 

 

Programma:

 

10.30 - 11.15     
Ontvangst met koffie, thee en een versnapering. Informatie over het ontstaan van dit unieke overdekte zandproject.

 

11.15 - 13.00     
Start rondleiding. In kleine groepjes gaat u het verhaal binnen. Gewapend met plattegrond en voldoende tijd om alles te aanschouwen van dit fantastische gebeuren.

 

13.00 - 14.30     
Lunchbuffet en gezellige nazit.

 

14.30                 
Vertrek uit Zandverhalen. U kunt heerlijk rondwandelen in Elburg of een bezoek brengen op eigen gelegenheid aan het museum, bierbrouwerij en synagoge.

 

Locatie: 
Zandverhalen Elburg, 8081 HB  Elburg

 

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid bij Zandverhalen. Adres: J. P. van Broekhovenstraat 9, Elburg

 

Uw gastheren tijdens deze dag zijn:

Gerard Harleman 0623 224749 en Jan Groeneveld 06 81 234556.

 

Kosten

De eigen bijdrage voor deze complete dag is € 20 p.p.

 

Maximaal 80 personen. 

 

Uiterste datum van aanmelding: 16 september


Lees meer...


Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166