Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN | woensdag 15 november - 2e Bridgedrive NN - LET OP: nieuwe datum!

VO-NN | woensdag 15 november - 2e Bridgedrive NN - LET OP: nieuwe datum!

VO-NN | woensdag 15 november - 2e Bridgedrive


Verplaatsing bridgedrive naar woensdag 15 november!

Op verzoek van een aantal van u hebben wij de bridgedrive een week vervroegd naar woensdag 15 november. Zo kunt u zowel bridgen als lid zijn van het stembureau op 22 november. 

Vergeet niet u snel op te geven en ook andere bekende leden te enthousiasmeren. Er is ruimte voor maximaal 40 paren, maar wij hanteren ook een minimum van 16 paren.

Het weekend voorafgaande aan de drive volgt nog nader bericht  van onze wedstrijdleider Ruud van Hof, waaronder de routebeschrijving. 

 

NB; De paren die zich al hebben opgegeven hoeven dat niet opnieuw te doen.Na de gezellige bridgedrive van vorig jaar kunt u zich met partner inschrijven voor de 2e bridgedrive van VO-NN.


De bridgedrive vindt plaats op woensdag 15 november wederom bij de Pijnackerse Bridgeclub Thorbeckelaan 82a, 2641 WD Pijnacker.


Wij rekenen op een grote opkomst.


De wedstrijd staat open voor beginners en gevorderden. Iedereen is van harte welkom!


Programma

Het programma start om 11:00 uur met ontvangst en koffie. Na drie rondjes bridge wordt een heerlijke lunch gereserveerd waarna wij om 14:00 uur nog drie rondjes spelen.

Daarna volgt de borrel met bitterballen en de prijsuitreiking tot ca. 17:00 uur.


Lees meer...


Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166