Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - dinsdag 3 oktober 2023: dagje uit in Nationaal Park de Biesbosch met boottocht en bezoek aan het Biesbosch museum.

VO-NN - dinsdag 3 oktober 2023: dagje uit in Nationaal Park de Biesbosch met boottocht en bezoek aan het Biesbosch museum.

VO-NN - dinsdag 3 oktober 2023:
Dagje uit in Nationaal Park de Biesbosch met boottocht en bezoek aan het Biesbosch museum.


Beste deelnemer,


Nog een paar dagen en dan is het zover!

 

Houdt u er rekening me dat mensen vaak verkeerd rijden naar De Zilvermeeuw omdat er ook een Biesboschweg 2 is in Lage Zwaluwe en dat is ook de gemeente Drimmelen.

Komt u met de auto, zet dan de postcode - 4924 BB - in uw navigatie! Vanaf de parkeerplaats is het nog zo’n 5 minuten lopen en we vertrekken om 10.30 uur stipt!

Kijk ook nog even op de site Zilvermeeuw.nl voor eventuele extra informatie.


Programma

10.15 uur 

We heten u graag welkom aan boord, zodat we om 10.30 uur de trossen los kunnen gooien.


Het vertrekpunt is:
Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw, Biesboschweg 2, 4924 BB Drimmelen.


De gastvrije bediening trakteert u op twee kopjes koffie met appeltaart. De vaartocht brengt u door Nationaal Park de Biesbosch, tijdens deze tocht wordt er voor een heerlijke scheepslunch gezorgd.


13.00 uur 

Rond deze tijd arriveren we bij het Biesbosch Museum in Werkendam. Dit museum ligt middenin de prachtige natuur. Het Biesbosch Museum is in juni 2015 weer opengegaan na een grootse verbouwing, die liefst negen maanden duurde. In het museum krijgt u een indruk van het verleden, het heden en de toekomst van de Biesbosch. Er wordt hier ook een documentaire over de Biesbosch gedraaid.


16.00 uur 

De terugvaart vanaf het museum naar Drimmelen gaat via een andere route. Om 16.00 uur meren we weer aan in Drimmelen.


Catering

Het uitgebreid lunchbuffet bestaat uit huisgemaakte soep, vijf soorten brood, krentenbrood, cake en kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, rundvlees-, kip,- kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Koffie, thee en melk wordt tijdens de lunch onbeperkt geserveerd.


Borrel

U ontvangt per persoon twee consumptiebonnen, waarmee u in de middag aan de bar een drankje kunt halen.


Vaartijd

10.30 - 16.00 uurVereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166