Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - Nieuws over de nieuwe ledenraad van VO-NN

VO-NN - Nieuws over de nieuwe ledenraad van VO-NN

Nieuws over de nieuwe ledenraad van VO-NN

De zittingstermijn van de leden van de huidige ledenraad loopt in september 2024 af.


Via onze verenigingsmedia ( ons Magazine, de nieuwsbrief en de website) hebben wij je geïnformeerd over de geplande verkiezingen voor de ledenraad en je gevraagd om je kandidaat te stellen voor de nieuwe ledenraad. De termijn waarbinnen je dat kon doen liep tot en met 9 februari 2024.

 

Nieuwe ledenraad

De nieuwe ledenraad telt 9 leden en er hebben zich 9 leden gemeld die de ledenraad willen bemensen en jullie belangen willen vertegenwoordigen. Dat aantal is precies voldoende en dat betekent dat er dit voorjaar geen verkiezingen plaats zullen vinden. Degenen die zich kandidaat hebben gesteld, zijn benoemd tot lid van de ledenraad. 

De nieuwe ledenraad gaat per september 2024 aan de slag, tot dat moment behartigen de huidige leden je belangen en werken daarbij nauw samen met het bestuur. 

Wie?

Wie zijn de 9 leden die vanaf september 2024 de ledenraad vormen? Hieronder hun namen. In de maart editie van ons VO-NN Magazine stellen zij zichzelf uitgebreid aan je voor en heb je ook het gezicht erbij. Voor nu alleen de namen.


Vanuit de huidige ledenraad

William Brinkley

Hasko van Dalen

Jan Groeneveld

Aad Kant

Hans Korink

Guyot van Meer

Als nieuw lid

Henk Grit

Wim de Ruijter

Jelle Smits

 

Wij feliciteren de leden van de nieuwe ledenraad met hun benoeming en hebben er alle vertrouwen in dat zij zich samen met het bestuur zullen inzetten voor een toekomstbestendig VO-NN waar alle leden profijt van zullen hebben.

 

Met vriendelijke groet,

Kiescommissie VO-NN 



Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166