Je bent niet ingelogd. De nieuwsbrief bevat mogelijk gebruikersinformatie, dus deze wordt mogelijk niet correct weergegeven.

VO-NN - dinsdag 4 juni 2024 - Literair onderonsje op het Scheveningse strand voor de liefhebbers!

VO-NN - dinsdag 4 juni 2024 - Literair onderonsje op het Scheveningse strand voor de liefhebbers!

VO-NN - dinsdag 4 juni 2024 - Literair onderonsje op het Scheveningse strand voor de liefhebbers! 

Literair onderonsje op het Scheveningse strand voor de liefhebbers!....en natuurlijk genieten van de zon en de ongedwongen sfeer langs de boulevard.

Betreft: Mogelijkheid tot inschrijven voor dinsdag 4 juni 2024 van 16.00 tot 18.00 uur in Scheveningen!

Genieten van twee totaal verschillende schrijvers, die beiden Oranje roots hebben:

Wie?

Adrian Stone, bekend van het Fantasy genre met “Duivel-trilogie”, de tweeluiken “Rune” “Magycker” en alweer bezig met een volgend project. Oftewel Ad van Tiggelen, voorheen werkzaam bij ING Investment Management en NN-Leven. Vorig jaar op het laatste moment verhinderd door persoonlijke omstandigheden, nu in de herkansing.

Hasko van Dalen heeft een fascinatie voor Wenen (naast Feyenoord en de Rolling Stones). Daar spelen zijn Detectives zich af met Otto Klein in de hoofdrol. Hasko was eerder werkzaam bij Inkomen en Pensioen. Inmiddels heeft hij zijn derde boek gepubliceerd “Het geheim om voor te sterven”.  Hasko is VO-NN ledenraadslid (West).

Twee oud-collega’s en leden van VO-NN, die je graag onder het genot van een drankje en een hapje vertellen over hun passie voor het schrijven van boeken en wat er allemaal bij komt kijken. Het schrijfproces, de inspiratiebronnen en het vinden van een uitgever. En over hoe de auteurswereld in elkaar zit.

In de prettige en ongedwongen sfeer, die je van ons gewend bent. Op een locatie waar je bijna gegarandeerd kunt genieten van het zonnetje, zowel voor als tijdens het evenement. Waarna je natuurlijk (op eigen kosten) een hapje kunt blijven eten met uitzicht op een prachtige ondergaande zon op zee. Een gezellige gelegenheid waar je (oud-) collega’s kunt ontmoeten. Reden genoeg om je aan te melden! Men presenteert los uit de pols met veel ruimte voor vragen en interactie.

Wanneer?

Op dinsdag 4 juni 2024 van 16.00 tot 18.00 uur in strandpaviljoen “Werelds” aan de noordelijke boulevard van Scheveningen. Uitstekend te combineren met een dagje uit in Scheveningen: zee, strand, boulevard en nog veel meer.

Aanmelden!

Heb je er zin in? Meld je dan tijdig aan. Wacht niet te lang, want vol is vol.  Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden voor de leden van VO-NN.

Wil je iemand meenemen, anders dan je partner en zelf (nog) geen lid van VO-NN, dan kost dat € 25,- (de kostprijs van ons arrangement per persoon). Je introducee kan natuurlijk eerst ook lid van de VO-NN worden en dan is deelname gratis.

Klik hieronder op "Lees meer" voor meer informatie en inschrijven....

Lees meer...

 

 


Vereniging Oud Medewerkers Nationale Nederlanden (VO-NN)

Secretariaat:

Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo

E-mail: info@vo-nn.nl

Telefoon 035 – 631 2166