Slide

Word lid van de vereniging voor oud-medewerkers NN Group

foto2.jpeg

RISK Direct

Als lid van VO-NN kan je bij RISK Direct voortaan naast je particuliere schadeverzekeringen (in het VO-NN Subliempakket) ook je zakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Er is een ruime keuze uit verzekeraars met uitstekende voorwaarden en een prima prijsstelling.

Voor zelfstandigen

Een groeiend aantal van onze leden is na vertrek bij de oud-werkgever als zelfstandige verder gegaan. Ook voor die leden kan RISK Direct de benodigde schadeverzekeringen verzorgen. Dat kan in de zakelijke volmacht die RISK Direct van een verzekeraar heeft gekregen of als tussenpersoon bij een verzekeraar.

Welke verzekeringen?

Als ZZP’er, maar ook als mede-eigenaar van een vennootschap onder firma of als ondernemer met een besloten vennootschap (bv), wil je de verzekeringstechnische risico’s goed afdekken. Denk hierbij aan de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Inventaris-en goederenverzekering, maar zeker ook de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vrijblijvend gratis adviesgesprek

RISK Direct biedt je de oplossingen, toegespitst op de risico’s van de branche waarin je werkzaam bent en de specifieke verzekeringsbehoeften van je bedrijf en van jezelf.

Wil je weten wat RISK Direct op zakelijk gebied voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met de adviseur Zakelijk van RISK Direct. Dat kan telefonisch of op locatie in Nieuwegein. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Iets dat in de verzekeringswereld bepaald niet gebruikelijk is!

Reageren

Op de site van RISK Direct, www.risk-direct.nl, kan je zelf een afspraak inplannen. Telefonisch bereik je de deskundige adviseurs van RISK Direct onder telefoonnummer 030 – 634 62 44.


Static overlay

SECRETARIAAT:
Tom Kuyper
Paul Pellastraat 234
7558 HM Hengelo
Telefoon: 035 - 631 2166 (ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
E-mail: info@vo-nn.nl
Bank: NL58INGB0007368454

Vereniging voor oud-medewerkers NN Group

Copyright: VO-NN