Skip to main content

NATIONALE-NEDERLANDEN ZORG 2022

Zowel gepensioneerden als oud-medewerkers van NN Group, die nog niet gepensioneerd zijn, kunnen met korting op de premie gebruik maken van het prima aanbod van Nationale-Nederlanden Zorg. De korting op de premie van de Basisverzekering is 5%. De korting op de premies van de aanvullende verzekeringen is voor gepensioneerden tot 26% en voor oud-medewerkers, die nog niet met pensioen zijn, tot 20%. Voor dit collectieve contract zijn extra dekkingen van toepassing zoals een gezondheidscheck, een online leefstijl coach, extra dekking voor fysiotherapie, ondersteuning door een Mantelzorgmakelaar etc. Deze extra dekkingen gelden voor alle categorieën (inactieven, gepensioneerden etc.).

DE BASISVERZEKERING

De basisverzekering van Nationale-Nederlanden is een combinatiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke zorgverlener u gaat. In de meeste gevallen betalen wij de rekening volledig, ook als wij geen contract hebben met de zorgverlener van uw keuze. Er zijn een paar uitzonderingen. Maakt u gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ, wijkverpleging, fysio- of oefentherapie? Dan vergoeden wij 75% van de rekening, waarbij we ook rekening houden met het maximumtarief.

AANVULLENDE VERZEKERINGEN:

Drie pakketten: Start, Extra, en Compleet. Belangrijk om te weten is dat voor deze verzekeringen geen medische waarborgen worden gevraagd.
Vier nieuwe aanvullende combinatieverzekeringen: Jij & Gemak, Jij & Jonge kinderen, Jij & Pubers, Jij & Vitaal. Kies je voor één van deze verzekeringen, dan hoeft u geen aparte tandartsverzekering af te sluiten.

Bij elke aanvullende verzekering krijgt u:
Spoedeisende hulp buitenland - 100% waar u ook bent
Mondzorg bij ongevallen - € 10.000,- per ongeval per jaar
Mantelzorg - 14 dagen vervangende mantelzorg per jaar
Meegroeiservice - Eén keer per jaar tussentijds uw aanvullende verzekering wijzigen

AANVULLENDE TANDENGAAF VERZEKERING

met vier mogelijkheden: een keuze uit 100% vergoeding tot €250, €500, €1000 en €1500. Voor de laatste twee opties kan een tandartsverklaring worden gevraagd wanneer u eenzelfde vergoeding nu niet elders al hebt.

NIEUW: Jij & Vitaal

Zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven? Wij zorgen voor een aanvullende zorgverzekering die je steunt en met je meebeweegt. Breng iedere 3 jaar je gezondheid in beeld en maak gebruik van (online) programma’s, voedingsadvies, brillen, lenzen en andere hulpmiddelen. Daarnaast helpen we je ook weer gezond te worden in het geval er iets speelt, denk aan 10 fysiobehandelingen, uitgebreide buitenland dekking en € 350,- mondzorg.

Gratis module Fit

Om gezond(er) te leven biedt Nationale-Nederlanden u de module Fit. Dit is een uitgebreid pakket om aan uw gezondheid en vitaliteit te werken, met onder meer een persoonlijke gezondheidscheck en vitaliteitprogramma’s. Gratis bij de collectieve zorgverzekering.

Extra gratis dekkingen:

Als gepensioneerd medewerker van NN profiteert u naast kortingen en de gratis module Fit, ook van extra dekkingen op fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie in de aanvullende verzekeringen Start, Extra en Compleet.

MEER INFORMATIE OF UW PREMIE BEREKENEN?

Bekijk de premie en alle extra’s die voor u gelden in de link hieronder:
Nationale-Nederlanden Gepensioneerden: Jouw zorgcollectief : NN
Nationale-Nederlanden Oud-medewerkers: Jouw zorgcollectief : NN

Oversluiten:

Bent u al verzekerd bij Nationale-Nederlanden, dan kunt u de overstap naar de collectiviteit regelen via Mijn NN Zorgverzekering.

CONTACT MET NATIONALE-NEDERLANDEN ZORGVERZEKERING

Bel 026 353 53 53 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.
Whatsapp is ook een mogelijkheid via 06 129 720 45.


SEB juli 2022