Slide

Word lid van de vereniging voor oud-medewerkers NN Group

foto2.jpeg

Wegwijzer VO-NN voor oud- medewerkers met bij NN opgebouwde pensioenrechten

Uw Wegwijzer is in 4 hoofdstukken ingedeeld:

1. Schadeverzekeringen
2. Zorgverzekeringen
3. Korting op reizen
4. Wat te doen bij een adreswijziging, huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwonen, scheiden of overlijden?

1. SCHADEVERZEKERINGEN: als oud-medewerker van NN kunt u op drie manieren profiteren van voordeel dat u via onze vereniging krijgt.


SCHADEVERZEKERINGEN BIJ NN:
u kunt uw particuliere schadeverzekeringen met personeelsvoordeel onderbrengen in het Zekerheidspakket Particulieren van NN. Het voordeel is per verzekeringsproduct verschillend. Meer informatie leest u hier.


SCHADEVERZEKERINGEN BIJ OHRA:
Voor informatie over de producten, premie, kortingspercentages of voor het direct afsluiten van een van de verzekeringen kunt u https://www.ohracollectief.nl/nn-oudmedewerkers raadplegen.
Informatie nodig? Neem contact op met OHRA via telefoonnummer 026 – 4004040. De collectiviteitscode is 500.
De premies voor op personeelsvoorwaarden gesloten verzekeringen worden uitsluitend automatisch geïncasseerd.


SUBLIEMPAKKET VOOR LEDEN VAN VO-NN:
Samen met RISK Direct heeft VO-NN een pakket met 8 veelvoorkomende schadeverzekeringen ontwikkeld. Keus uit assuradeuren en pakketkorting tot maximaal 15%. Klik hier voor meer informatie.

2. ZORGVERZEKERINGEN:
De collectieve zorgverzekering voor leden van VO-NN bij Zilveren Kruis: als lid ontvangt u 3% korting op de premie van de basisverzekering en 10% korting op de premie voor de aanvullende verzekeringen.
ONVZ biedt u de mogelijkheid om deel te nemen in het collectieve contract dat onder de naam NN Group Loyaal wordt aangeboden. U krijgt hierbij 5% korting op de premie voor de basisverzekering en 7% korting op de premie van de aanvullende verzekeringen.

Voor meer informatie leest u hier verder.


3. KORTING OP REIZEN

NN heeft met een viertal reisorganisaties afspraken gemaakt over kortingen op reizen. Medewerkers en oud-medewerkers van NN kunnen, onder voorwaarden, korting krijgen bij Corendon, Eurocamp, Landal Green Parks en Stena Line. Voor meer informatie klikt u hier.


4. WAT MOET U DOEN BIJ EEN ADRESWIJZIGING, HUWELIJK, GEREGISTREERD PARTNERSCHAP, SAMENWONEN, SCHEIDEN OF OVERLIJDEN?

ADRESWIJZIGING

Let op: de pensioenfondsen en /of AZL als pensioenuitvoerder mogen uw adreswijziging of overlijden in Nederland niet doorgeven aan uw oud-werkgever.
U moet dit zelf (laten) doen.

 • Nationale-Nederlanden: HR Connect: kunt u bereiken via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon 010 – 513 0133. HR Connect is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.
 • Pensioenfonds ING en Pensioenfonds NN CDC: Wanneer u binnen Nederland verhuist, hoeft u uw pensioenfonds niet te informeren. De gemeente waar de wijziging is doorgegeven, doet dat. Verhuist u naar het buitenland, in het buitenland of vanuit het buitenland naar Nederland dan moet u wel zelf het pensioenfonds informeren.
 • Pensioenfonds ING Pensioenloket: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 • Pensioenfonds NN CDC – Pensioenloket e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Het postadres van beide pensioenfondsen is: postbus 4471, 6401 CZ Heerlen.
 • Bij bijvoorbeeld een opname in een verpleeghuis, is het verstandig na te gaan op welk adres u de post wilt ontvangen, zoals de pensioenspecificatie of andere informatie van NN. Een correspondentieadres kunt u zelf invoeren op de site van de pensioenfondsen. U kunt daar ook aangeven of u uw post zoveel mogelijk per email wilt ontvangen.
 • VO-NN: u kunt zelf uw adres aanpassen in "mijn gegevens" of de adreswijziging per post doorgeven: VO-NN, Paul Pellastraat 234, 7558 HM Hengelo.

HUWELIJK, GEREGISTREERD PARTNERSCHAP, SAMENWONEN OF SCHEIDEN

U gaat trouwen, samenwonen of scheiden. In hoeverre u iets moet doen richting uw pensioenfonds, kunt u lezen op de website van uw pensioenfonds. Pensioenfonds ING: www.pensioenfondsing.nl of Pensioenfonds NN CDC:
https://nn.cdcpensioen.nl/

OVERLIJDEN

 • Als u in Nederland woont, is het niet nodig een overlijden te melden bij uw pensioenfonds. Na het melden van het overlijden bij de gemeente wordt dit doorgegeven aan het pensioenfonds. Een overlijden in het buitenland moet door de nabestaanden wel gemeld worden bij uw pensioenfonds. Dat kan door een kopie van de overlijdensakte te sturen of te mailen.
 • Pensioenfonds ING Pensioenloket: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
 • Pensioenfonds NN CDC– Pensioenloket e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Het postadres van beide pensioenfondsen is: postbus 44 71, 6401 CZ Heerlen.
  Nationale-Nederlanden: HR Connect: kunt u bereiken via email (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon 010 – 513 0133. HR Connect is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.
 • VO-NN: wij worden NIET AUTOMATISCH op de hoogte gesteld van een overlijden.


Het melden van overlijden kan via het mutatieformulier op www.vo-nn.eu of per post:

VO-NN, Paul Pellastraat 234 | 7558 HM Hengelo


Versie 16 november 2019


Static overlay

SECRETARIAAT:
Tom Kuyper
Paul Pellastraat 234
7558 HM Hengelo
Telefoon: 035 - 631 2166 (ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur
E-mail: info@vo-nn.nl
Bank: NL58INGB0007368454

Vereniging voor oud-medewerkers NN Group

Copyright: VO-NN