zeiltocht

De sluitdatum voor aanmelding is verstreken. Helaas moeten we constateren dat zich tot nu toe onvoldoende deelnemers hebben aangemeld voor deze zeiltocht.
We hebben daarom besloten de inschrijftermijn te verlengen tot 15 februari 2018 en ook plaatsen aan “nieuwe” deelnemers toe te kennen in volgorde van aanmelding.
Er zijn nog ruim 40 deelnemers nodig om dit evenement te laten doorgaan. U moet eerst inloggen (met gebruikersnaam en wachtwoord) alvorens u zich kunt aanmelden.
Vragen kunt u per mail richten aan Dick de Wee (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Contactpersoon voor dit evenement Niek Hakvoort is momenteel met vakantie afwezig.  

Op 17 juli 2018 organiseert de activiteitencommissie VO-NN opnieuw de zeiltocht over het IJsselmeer vanuit Lelystad met de Stedemaeght.

Omdat deze tocht in 2017 door zeer extreme weersomstandigheden niet kon doorgaan herhalen we deze tocht primair voor diegenen, die in 2017 hebben ingeschreven. 
Indien er na sluiting van de inschrijving plaatsen over zijn zullen deze beschikbaar worden gesteld aan “nieuwe” deelnemers.

Het programma luidt:

  • Met eigen vervoer naar Lelystad en parkeren in garage Bataviahaven
  • 10.30 aan boord in Bataviahaven Lelystad
  • 10.40 trossen los gevolgd door koffie met stroopwafel
  • 12.00 boerenlunch
  • 15.00 bediening komt langs met borrelhapjes
  • 16.30 van boord

Uiterlijke aanmeldingsdatum is 31 januari 2018, dit in verband met definitieve boeking van het schip.
DEZE DATUM IS NU VERLENGD TOT 15 FEBRUARI 2018.

Aanmelden


 

­