Beste collega’s,

Recent hebben we in Bussum, in ‘t Spant de landelijke ledendag mogen houden. Een succesvolle bijeenkomst waar ruim 300 van onze collega’s aanwezig waren. Het is ons opgevallen dat er helaas weinig deelnemers uit het Noorden aanwezig waren. Uit reacties die wij hebben ontvangen blijkt dat velen de afstand tot Bussum een bezwaar vonden. Toch willen we graag ook met jullie van gedachten wisselen over de toekomst van onze vereniging en vooral luisteren naar jullie wensen. Daarom organiseren we een extra bijeenkomst voor jullie in het Noorden. Niets bijzonders met sprekers of presentaties, maar wel met een lid van onze Pensioen Commissie en een lid van Commissie Sociaal Economisch Belang voor vragen die er zijn. Maar verder, gewoon elkaar gezellig ontmoeten, bijpraten en ideeën uitwisselen over de koers die we voor toekomst moeten varen en vooral ook hoe we kunnen groeien in ledenaantal.

Daarom nodigen we jullie graag uit op maandag 28 mei aanstaande om 15.00 uur in Assen bij Van der Valk. Uiteraard is je partner ook van harte welkom.

We denken dat de bijeenkomst een uurtje of twee zal duren en zorgen aan het einde voor een drankje en een hapje. Als bijzonderheid willen we jullie de mogelijkheid geven om een ex. verzekeringscollega, die (nog) geen lid is van de VO-NN, mee te nemen naar deze bijeenkomst. Dat mag ook een collega zijn die gewerkt heeft, of nog werkt, voor een NN Assurantiekantoor, de organisatie die nu Zicht heet. Want we willen ook graag weten waarom iemand heeft besloten geen lid van onze club te worden, of, nog beter, de betrokkene begroeten als nieuw lid.

Graag vernemen we uiterlijk 14 mei 2018 of we op je komst kunnen rekenen.

Met vriendelijke groet,

Ferdi Jonkman, voorzitter
Frits Boss, lid ledenraad

­