­
foto2.jpeg
back24 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Bloggers gezocht
back23 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Bloggers gezocht
back3 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Bloggers gezocht
back25 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Bloggers gezocht
Collega's gezocht?
Logo-VO-NN-258 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Bloggers gezocht
Vereniging voor oud-medewerkers NN Group

Met enige regelmaat wordt het bestuur benaderd door leden die hun kennis van het heden en verleden van de NN ten dienste van de vereniging willen inzetten.

Ook kennis met betrekking tot specifieke interessegebieden voor onze doelgroep, zoals vakanties, woongroepen, ouder worden etc. wordt aangeboden.

Tot nu toe hadden we daar niet echt een mogelijkheid toe. De site is nu uitgebreid met een “blog functie” waarmee leden hun verhaal kunnen vertellen en waarop ook gereageerd kan worden.

Deze blogs kunnen ook door niet-leden worden gelezen. Voor het reageren op een blog moet je echter wel ingelogd zijn.
Heeft u interesse om met enige regelmaat zo’n blog te schrijven, dan komen wij graag met u in contact. Vul daarvoor het formulier hiernaast in.

Uiteraard begeleiden wij u met de technische kant van het geheel die echt niet zo moeilijk is.

Uit de inzendingen zullen wij helaas een selectie moeten maken aangezien wij verwachten dat de animo groot zal zijn.

Wat is een blog?
In een blog vertelt u iets aan de lezer waar hij wat aan heeft. Het moet dus interessant voor de lezer zijn. Uiteraard staat een blog altijd online. Anders noemen we het een artikel of een column. Qua inhoud maakt het dus niet zo’n verschil.
Als mensen een blog zien, verwachten ze er altijd meer. Hoe vaak je moet bloggen hangt een beetje van uzelf af en wat u ermee wilt bereiken, maar één blog per maand is wel het minimum.

Het leuke van een blog is dat het altijd iets persoonlijks heeft. Lezers kunnen zich identificeren met de schrijver. Als ze dat doen zullen ze ook vaker reageren op de blog.
Bij een blog hoort ook altijd een losse en informele schrijfstijl. Schrijf dus gewoon zoals u praat.

Geinteresseerd? Vul het formulier in.

Opgave Blog VO-NN

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Uiteraard gelden er wel een paar spelregels.
U hecht aan goede omgangsvormen, dus geen beledigende taal en gebruik van namen van personen die daar geen toestemming voor hebben gegeven.
Heeft u foto's, dan kunnen die geplaatst worden. Uw blog wordt voorzien van een korte biografie, zodat de lezers weten wie u bent.
U kunt zoveel schrijven als u wilt. Hou er rekening mee dat leden op uw blog kunnen reageren en wellicht uw reactie daarop vragen.

Uw teksten worden na plaatsing door een moderator gelezen. Mocht die niet akkoord gaan met de tekst, dan kan de moderator u verzoeken een en ander aan te passen, de tekst verwijderen of de hele blog. Uiteraard gaan wij uit van uw eigen inzicht in wat kan.
Heeft u vragen over het plaatsen van uw blog, dan kunt u altijd bij het secretariaat terecht.

Als het aantal aanmeldingen daartoe aanleiding geeft, is het aan de moderator om een eerste selectie te maken. U krijgt uiteraard daarvan bericht.


 

­