­
foto2.jpeg
back24 Verzekeringen
back23 Verzekeringen
back3 Verzekeringen
back25 Verzekeringen
Collega's gezocht?
Logo-VO-NN-258 Verzekeringen
Vereniging voor oud-medewerkers NN Group

Schadeverzekeringen

Uw particuliere schadeverzekeringen

Subliem pakket voor leden van VO-NN

VO-NN heeft in samenwerking met RISK Direct het Subliempakket voor leden van VO-NN ontwikkeld.

Deze pakketverzekering bestaat uit 8 veel voorkomende particuliere schadeverzekeringen, waaronder een zogenoemde rijgedrag autoverzekering.

U kunt kiezen uit verzekeraars en u bouwt, afhankelijk van het aantal verzekeringen, pakketkorting op. Maximaal 15%. Voor meer informatie klikt u hier door naar de speciale VO-NN pagina’s op de website van RISK Direct.

NN Zekerheidspakket voor Particulieren

Als lid van VO-NN kunt u met personeelsvoordeel uw schadeverzekeringen onderbrengen in het NN Zekerheidspakket voor Particulieren. Dit geldt zowel voor leden die gepensioneerd zijn, als voor oud-medewerkers die pensioenrechten hebben opgebouwd bij NN en lid zijn van VO-NN.

Naast het personeelsvoordeel kent het Zekerheidpakket Particulieren ook pakketkorting. Voor meer informatie leest u hier verder.

OHRA

Oud-medewerkers van NN kunnen met personeelsvoordeel particuliere schadeverzekeringen afsluiten bij OHRA (onderdeel van NN Group). Alle informatie vindt u op de website van OHRA: www.ohracollectief.nl/nn-gepensioneerden

Uw zakelijke schadeverzekeringen via RISK Direct

Als lid van VO-NN kunt u bij RISK Direct ook uw zakelijke schadeverzekeringen onderbrengen. Er is een ruime keuze uit verzekeraars met uitstekende voorwaarden en een prima prijsstelling.

Welke verzekeringen? Als ZZP’er, maar ook als mede-eigenaar van een vennootschap onder firma of als ondernemer met een besloten vennootschap (bv), wilt u de verzekeringstechnische risico’s goed afdekken. Denk hierbij aan de Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven, de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering, de Inventaris-en goederenverzekering, maar zeker ook de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Vrijblijvend gratis adviesgesprek. Wilt u weten wat RISK Direct op zakelijk gebied voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met de adviseur Zakelijk van RISK Direct. Dat kan telefonisch of op locatie in Nieuwegein. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Iets dat in de verzekeringswereld bepaald niet gebruikelijk is!

Op de site van RISK Direct, kunt u een afspraak inplannen. Telefonisch bereikt u de deskundige adviseurs van RISK Direct onder telefoonnummer 030 – 634 62 44.

31 maart 2019

 

­