Maximaal aantal deelnemers: 275
Nog beschikbare plaatsen: 19

Woensdag 8 januari 2020: VO-NN Nieuwjaarsbijeenkomst

Van 08 januari 2020 14:00 tot 08 januari 2020 16:30 uur.

Staat hierboven geen button "Inschrijven", log dan eerst in!

Lommerrijk      

 

 

 

Beste oud-collega, VO-NN lid,

Op 8 januari 2020 organiseert VO-NN rayon Zuid-West een nieuwjaarsreceptie, evenals vorig jaar weer bij Lommerrijk in Rotterdam-Hillegersberg (Straatweg 99, 3054 AB). Wij verwachten veel belangstelling van de leden uit de rayons West en Zuid-West maar willen benadrukken dat ook leden uit de andere rayons van harte welkom zijn. Wij nodigen u en uw partner/begeleider van harte uit uw oud-collega’s te ontmoeten en de beste wensen voor het nieuwe jaar uit te wisselen.

Vanaf 14:00 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie/thee. Tijdens de receptie worden de nodige drankjes en hapjes geserveerd. Wij hebben de hele bovenzaal van Lommerrijk gereserveerd. Rekening houdend met voldoende zitplaatsen (voor de ouderen onder ons) zal het maximum aantal bezoekers ca. 275 kunnen bedragen. De eindtijd van de receptie is 16.30 uur.

Voorgaande jaren was er sprake van een grote opkomst. We verwachten dat dit ook dit jaar weer het geval zal zijn, wees er dus vroeg bij om u op te geven. De locatie is met openbaar vervoer prima te bereiken (tramlijnen 4 en 8 stoppen voor de deur; station Rotterdam-Noord op loopafstand).
Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar maar die is niet alleen voor ons bestemd. Als het parkeerterrein vol is moet u uitwijken naar (gratis) parkeerplaatsen in de buurt maar ook hiervoor geldt “vol is vol”.

Uiterlijke aanmeldingsdatum 30 december 2019; (inschrijving is verlengd tot er geen plaatsen meer zijn)

Eigen bijdrage: € 5,00 per persoon.

Contactpersonen: Lex Schreurs (06 14 34 54 01; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Hillard van der Steeg (06 45 77 64 52; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

INSCHRIJVEN kunt u door op de button "Inschrijven" te klikken. Daar moet u wel voor inloggen.

Lukt dat niet, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk echter eerst nog even of bij “Veel gestelde vragen FAQ” een oplossing geboden wordt.

Leden zonder e-mail/internet kunnen zich schriftelijk of telefonisch opgeven.
 
Met vriendelijke groet,
Lex Schreurs en Hillard van der Steeg

 


­