Oud collega’s gezocht!

Het secretariaat krijgt met enige regelmaat berichten van leden die op zoek zijn naar oud collega’s. Daarom starten wij nu met een nieuwe rubriek op onze site en in ons magazine VO-NN Belang. Stuur uw bericht door middel van onderstaand formulier (maximaal 350 woorden) en wij zullen dit direct op de site plaatsen en in het eerstvolgende magazine. Op deze manier kunt u weer in contact komen met oud collega’s die om wat voor reden dan ook “uit beeld” zijn geraakt. Een mooie gelegenheid om een verloren contact weer te herstellen en continueren.
| Mevrouw J.N. (Joke) Uittenbogaard - Zoetermeer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lex Welter

| Mevrouw G. M. (Trudi) Verwoerd - Den Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Niemand speciaal. Het wordt wat “troebel” daarboven. Dus herinner me zo geen namen. iss hier zijn er mensen die mij (nog) kennen. Ik werkte bij PR voor tussenpersonen en had contacten door het hele land.

| De heer R (Ruud) Gennisse - Dordrecht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ruud Genisse

| De heer G.J.H. (Gerard) Vrinte - Helmond - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collega's van de regiokantoren en Fred Jansen.

| () - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collega's Oude Haagsche en Tiel Utrecht
Bram van Vliet
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

| De heer R. (Rein) Hoen - Capelle aan den IJssel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oud collegas die contact met mij willen opnemen.

| (hans) van thuijl - den haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

oud collega`s

| Mevrouw J E (Joke) van Nes - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

zou leuk zijn oud collega's te schrijven of zien.
Werkte in de westerstraat bij de rvs sinds 1 augustus 1968
in 1990 verhuisd naar NN gebouw aan het Weena.
Daarna Naar EDE en de laatste jaren bij NN inden haag tot mijn Pensioen
het waren fijne tijden

| De heer P.J. (Peter) Bruijn - Hendrik-Ido-Ambacht - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ton Bogerds (Brielle-ZH)
Inspecteur Schade.
Bij NN vertrokken. Iemand nog bekend met zijn huidige adres ?

| De heer W.N. (Pim) Beets - - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adrie den Otter

| De heer L (Leen) Pruyssers - Kuilenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn oud collega

| De heer S.W.A.M (Servaas) van Bijsterveld - Den-Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jos Sleijfer. Ik heb met hem vele jaren gewerkt bij NN Schade. Maar ook heel veel gelachen bij onze bezoeken in Huissen bij Hans Wienk. Ben benieuwd hoe het met hem is.

| De heer G. (Fred (Godefriedus) ) Nederpel - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob Kamphuis. Ik heb met hem vanaf 1988 bij de RVS gewerkt in de Westerstraat te Rotterdam en vanaf 1990 tot aan zijn pensioen bij NN aan het Weena te Rotterdam. Ik zou graag van hem willen vernemen hoe het hem na zijn pensioen is vergaan.

Collega's gezocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/350

Ongeldige invoer