­
back24 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Collega's gezocht
back23 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Collega's gezocht
back3 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Collega's gezocht
back25 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Collega's gezocht
Collega's gezocht?
Logo-VO-NN-258 Vereniging voor oud-medewerkers NN (VO-NN) - Collega's gezocht
Vereniging voor oud-medewerkers NN Group
Slider

Oud collega’s gezocht!

Het secretariaat krijgt met enige regelmaat berichten van leden die op zoek zijn naar oud collega’s. Daarom starten wij nu met een nieuwe rubriek op onze site en in ons magazine VO-NN Belang. Stuur uw bericht door middel van onderstaand formulier (maximaal 350 woorden) en wij zullen dit direct op de site plaatsen en in het eerstvolgende magazine. Op deze manier kunt u weer in contact komen met oud collega’s die om wat voor reden dan ook “uit beeld” zijn geraakt. Een mooie gelegenheid om een verloren contact weer te herstellen en continueren.

 

Collega's gezocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

0/350

Ongeldige invoer
      

| De heer L (Leen) Pruyssers - Kuilenburg - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mijn oud collega

| De heer S.W.A.M (Servaas) van Bijsterveld - Den-Haag - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jos Sleijfer. Ik heb met hem vele jaren gewerkt bij NN Schade. Maar ook heel veel gelachen bij onze bezoeken in Huissen bij Hans Wienk. Ben benieuwd hoe het met hem is.

| De heer G. (Fred (Godefriedus) ) Nederpel - Rotterdam - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rob Kamphuis. Ik heb met hem vanaf 1988 bij de RVS gewerkt in de Westerstraat te Rotterdam en vanaf 1990 tot aan zijn pensioen bij NN aan het Weena te Rotterdam. Ik zou graag van hem willen vernemen hoe het hem na zijn pensioen is vergaan.
 
­