Skip to main content
Maximaal aantal deelnemers: 50
Nog beschikbare plaatsen: 26

VO-NN Digitaal - Webinar Duurzaam Wonen - maandag 12 februari 2024 19.00 tot 20.30 uur

Van 12 Februari 2024 19:00 tot 12 Februari 2024 20:30 uur.
Bij Digitaal

VO-NN Digitaal - Webinar Duurzaam Wonen - maandag 12 februari 2024 19.00 tot 20.30 uur

 

 duurzaam

 

Webinar Duurzaam Wonen

Je huis verduurzamen is goed voor het klimaat en het levert je meer wooncomfort op. Elke stap loont! Van tochtstrip tot warmtepomp.

De energieprijzen zijn dan wel gedaald, maar het vangnet vanuit de overheid is er niet meer en de onrust wereldwijd wordt beslist niet minder. Alle reden om, ook vanuit het oogpunt van je financiƫle huishouding, je te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn. Maar ja, waar begin je en welke mogelijkheden zijn er? En ook belangrijk, kan je een beroep op subsidies doen of heb je wellicht recht op BTW aftrek?

Het webinar

Onze commissie Sociaal Economische Belangen (SEB) wil je op pad helpen. Op maandag 12 februari 2024 van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur organiseert SEB het online webinar Duurzaam Wonen voor je.

Onze ING collega Wim Flikweert , manager Wonen bij ING Bank, hebben wij bereid gevonden om dit webinar te presenteren. Hij vertelt ons over de (on)mogelijkheden en de kansen die er zijn om energiebesparing te realiseren. Hij zal ook stil staan bij de manier waarop maatregelen gefinancierd kunnen worden. Het spreekt voor zich dat er ruimte is voor het stellen van vragen.

Wil je erbij zijn?

Is je belangstelling gewekt? Schrijf je dan snel in. Maximaal 50 leden kunnen deelnemen aan het webinar dat via Zoom wordt uitgezonden. Er is geen eigen bijdrage verschuldigd. Je kunt inschrijven tot en met 8 februari 2024.

Ca. een week van tevoren krijg je een link toegezonden waarmee je toegang krijgt tot het seminar.

Met vriendelijke groet,

Commissie Sociaal Economische Belangen