Skip to main content
foto2.jpeg

Nieuws


Nieuwjaarsreceptie 2024 in Ede

Het jaar was alweer een paar weken oud toen op woensdag 24 januari zo’n 30 leden van VO-NN en enkele partners naar Ede kwamen.
Want de partyruimte van het cultuurhuis CULTURA was dit jaar de locatie voor de nieuwjaarsbijeenkomst in Ede.

Twee weken eerder was de eerste nieuwjaarsbijeenkomst in Gouda gehouden. Maar speciaal voor de leden uit Ede en omgeving was er nu gelegenheid om elkaar dicht bij huis te ontmoeten. Voor veel aanwezigen was het een hartelijk weerzien. Soms wel na vele jaren.


Er was ruim voldoende gelegenheid om oude bekenden te spreken en herinneringen met elkaar op te halen.


Onze voorzitter, Dick Bukman praatte de aanwezigen in zijn speech bij over wat er momenteel binnen de vereniging speelt.
Dat is met name het overleg met de pensioenfondsen over de manier waarop de nieuwe pensioenwet wordt geïmplementeerd.
Ook het verkrijgen van voordelen voor de leden bij Nationale-Nederlanden en het geven van voorlichting met betrekking tot voor ons relevante onderwerpen hebben doorlopend onze aandacht.
Aan het begin van het jaar zijn we natuurlijk ook bezig met het maken van plannen voor bijeenkomsten en uitstapjes. Zodra een plan definitief is worden de leden daarover via de website en per mail geïnformeerd.
Het is belangrijk, dat VO-NN deze taken nog lang kan blijven uitvoeren. Daarom zijn we begonnen met het maken van plannen zodat de vereniging nog lang kan blijven bestaan.


Het was een geslaagde bijeenkomst en daarom zijn wij van plan om volgend jaar opnieuw een nieuwjaarsbijeenkomst in Ede of omgeving te organiseren.