Skip to main content
foto2.jpeg

OHRA 2024

NN Group heeft voor komend jaar ook een collectieve zorgverzekering afgesloten met OHRA. U kunt daar als lid van VO-NN ook gebruik van maken.

Met de OHRA Zorgverzekering heeft u een combinatiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke zorgverlener u gaat. Als de kosten verzekerd zijn, vergoeden zij meestal 100 % van de rekening. Er zijn twee uitzonderingen. Maakt u gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ en wijkverpleging (thuiszorg)? Dan wordt 75% van de rekening betaald, waarbij rekening wordt gehouden met het maximum tarief. De rest betaalt u zelf.

Op de premie voor de aanvullende verzekeringen krijgt u een korting tot 15%. Meer informatie over de zorgverzekeringen van OHRA voor gepensioneerden leest u hier.

Bent u nog niet gepensioneerd, maar heeft u wel rechten opgebouwd in het ING Pensioenfonds of in het NN CDC Fonds dan kunt u ook gebruik maken van de voordelen die OHRA u biedt: u krijgt eveneens 15 % korting op de aanvullende verzekeringen

tabel ohra

Geen gezondheidsvragen

Jij en je partner kiezen ieder een eigen zorgpakket. Want bij OHRA is iedereen welkom. Wij stellen geen gezondheidsvragen. Niet voor de basisverzekering, niet voor de aanvullende (tandarts)verzekeringen.

Meer weten of je OHRA Zorgverzekering direct collectief afsluiten? Klik hier