Skip to main content
foto2.jpeg

NATIONALE-NEDERLANDEN ZORG 2024

Zowel gepensioneerden als oud-medewerkers van NN Group, die nog niet gepensioneerd zijn, kunnen gebruik maken van het aanbod van Nationale-Nederlanden Zorg. Hiermee krijgt u als gepensioneerde tot 26% korting en voor oud-medewerkers die nog niet met pensioen zijn tot 20% op de aanvullende verzekeringen van de Zorg Vrij basisverzekering. Ook krijgt u extra vergoedingen voor fysio -en oefentherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie tot 18 jaar bij de aanvullende verzekeringen Instap, Start, Extra en Compleet. Al deze voordelen gelden ook voor gezinsleden.

Meer informatie over de zorgverzekeringen van Nationale-Nederlanden voor gepensioneerden leest u hier.

Een zeer complete basisverzekering

Met de Zorg Vrij combinatiepolis van Nationale-Nederlanden heeft u een complete basisverzekering met ruime zorgkeuze. U kiest zelf uw zorgverlener. In de meeste gevallen vergoedt Nationale-Nederlanden 100% van de rekening, zoals bij ziekenhuizen en (huis)artsen. Ook als de zorgverlener geen contract heeft met Nationale-Nederlanden krijgt u 100% vergoed, behalve bij niet-gecontracteerde GGZ, wijkverpleging en fysio-en oefentherapie. Daar vergoedt Nationale-Nederlanden 75% van de rekening, en nooit meer dan het maximumtarief.

Ook kunt u gebruik maken van het preventief medisch onderzoek van &niped. Dit is een gezondheidscheck die gemakkelijk vanuit huis te gebruiken is en u inzicht geeft in (verhoogde) gezondheidsrisico’s.

AANVULLENDE VERZEKERINGEN (ZORG VRIJ):

  • Vier aanvullende verzekeringen: Instap, Start, Extra, en Compleet. Belangrijk om te weten is dat voor deze verzekeringen geen medische waarborgen worden gevraagd.
  • Drie aanvullende combinatieverzekeringen: Jij & Compact, Jij & Gemak, Jij & Vitaal. Kies je voor één van deze verzekeringen, dan hoeft u geen aparte tandartsverzekering af te sluiten.

Bij elke Zorg Vrij aanvullende verzekering krijgt u:

  • Spoedeisende hulp buitenland - 100% waar u ook bent
  • Mondzorg bij ongevallen - € 10.000,- per ongeval per jaar
  • Mantelzorg – tot € 2.250,- vergoeding voor vervangende mantelzorg per jaar
  • Meegroeiservice - Eén keer per jaar tussentijds uw aanvullende verzekering wijzigen

AANVULLENDE TANDENGAAF VERZEKERING (ZORG VRIJ)

Kies uit 100% vergoeding tot €250, €500, €1000 en €1500. Voor de laatste twee opties kan een tandartsverklaring worden gevraagd wanneer u eenzelfde vergoeding nu niet elders al hebt.

Zorgbundel: Jij & Vitaal
Zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven? Wij zorgen voor een aanvullende zorgverzekering die je steunt en met je meebeweegt. Breng iedere 3 jaar je gezondheid in beeld en maak gebruik van (online) programma’s, voedingsadvies, brillen, lenzen en andere hulpmiddelen. Daarnaast helpen we je ook weer gezond te worden in het geval er iets speelt, denk aan 10 fysiobehandelingen, uitgebreide buitenland dekking en € 350,- mondzorg.

Zorg Voordelig basisverzekering
Dit jaar kunnen verzekerden via het NN gepensioneerden of oud-medewerkers contract kiezen voor de  Zorg Voordelig naturapolis. U krijgt 100% van de zorgkosten vergoed als de zorgverlener een contract heeft met Nationale-Nederlanden. Zonder contract met de zorgverlener vergoedt Nationale-Nederlanden 70%. Daarnaast kunt u kiezen uit drie aanvullende verzekeringen, één tandartsverzekering en één zorgbundel. U krijgt geen korting of extra dekkingen bij deze zorgverzekering.

Een zorgverzekering aanvragen NN - gepensioneerden

Een zorgverzekering aanvragen NN - niet- gepensioneerden

Oversluiten:

Bent u al verzekerd bij Nationale-Nederlanden, dan kunt u de overstap naar de collectiviteit regelen via Mijn NN Zorgverzekering.

CONTACT MET NATIONALE-NEDERLANDEN ZORGVERZEKERING

Bel 026 353 53 53 bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.
Whatsapp is ook een mogelijkheid via 06 129 720 45.