Skip to main content
foto2.jpeg

De bloggers

Angela van Leeuwen, werkte van 1986-2009 bij ING Nederland, waarvan de laatste jaren met veel plezier bij NN. Werkzaam geweest als speechschrijver RvB, projectmanager R&B, manager Interne Communicatie etc., Is sinds kort hoofdredacteur van het magazine VO-NN. Maakt deel uit van de Commissie Communicatie van VO-NN.

Kees Bruin; 67 jaar. In z’n 28 jaar bij NN tot 2003 werkzaam bij Pleziervaartuigen en Marketing/Marktonderzoek. Gepensioneerd als financieel adviseur. En genietend van al die vrije tijd en vrijheid!

Frits Boss woont met zijn vrouw in Assen. Werkte 38 jaar bij NN in diverse managementfuncties. Daarna interim als CCO/CBDO een jaar in het bestuur van AXA Nederland. Was ruim een jaar interim voorzitter van de VO-NN en zit nu in de ledenraad.

Dick van Gijzen


Frances Luns-Kimman, 69 jaar, woont met haar man in Bangkok
Werkte van 1985 tot 2005 bij NN, waarvan de laatste jaren gedetacheerd bij ING Expertise.

Angela van Leeuwen

Frits Boss

Kees Bruin

Frances Luns-Kimman

Dick van Gijzen

Alle blogs...

De laatste blogs...

27 juli 2023
Frits Boss
 Recent werd ik gebeld door Jouke Friewijk, ex. Buitendienst NN in Noord en lid van onze club. Luis Caron was overleden was zijn trieste boodschap. Het kwam bij mij wel even heftig binnen, hoewel ik wist dat hij al enige tijd niet goed was. Loui...
27 juli 2023
Kees Bruin
 Ik heb een aquarium. Al jaren. Hoe begint zoiets? Je zoon krijgt het van een oom, maar doet er na verloop van tijd niets mee. Je neemt als ouder de zorg over. En dat werd een hobby. Het waren mijn collega's in de periode, dat ik na NN in mijn e...
24 juli 2023
Frits Boss
Terwijl ik de laatste blog van Kees Bruijn lees, over zijn afscheid in 2004 van NN, komt mijn ega de kamer binnen en legt een golfbal op mijn bureau met het logo van de Golftrofee 2000N. Toeval? Toeval bestaat niet heb ik ooit in een college geleerd,...
11 juli 2023
Frances Luns-Kimman
 Als je gaat wonen in een ander land wil je natuurlijk de taal leren spreken. Het is niet genoeg om je in de cultuur te verdiepen, je wilt ook met de lokale bevolking kunnen communiceren. Dus, eenmaal gesetteld in ons Thaise huis, geven we ons o...
04 mei 2023
Frances Luns-Kimman
Ik hou niet van zo'n gym met die fitness apparaten. Bovendien protesteren mijn gewrichten altijd op een loopband, dus na een aantal pogingen zag ik daar maar van af. En dat terwijl het hier eigenlijk zo makkelijk is met een eigen gratis fitnessruimte...

Richtlijn voor de blogs op VO-NN

Wat is een blog:
Een blog is een inspirerend persoonlijk verhaal of visie van een betrokken lid van onze vereniging geschreven op een informele en correcte toon en waarop lezers kunnen reageren.

Alle blogs die op de site worden gepubliceerd worden vooraf ter toetsing voorgelegd aan een van de leden van de commissie Communicatie die daarvoor is aangewezen. Binnen de commissie Communicatie is deze taak nu toebedeeld aan Angela van Leeuwen.

Toetsing gebeurt, voor publicatie op de site, op basis van de volgende criteria:
1. Is het duidelijk dat dit een persoonlijk verhaal/verslag betreft over hetgeen een persoon zelf heeft meegemaakt of waarover de persoon een persoonlijke visie heeft?
2. Is de tone of voice positief, warm en/of betrokken maar nooit negatief, beledigend of opruiend?
3. Is de geschreven tekst niet in strijd met de regels van goed fatsoen zoals die binnen onze vereniging gelden?
4. Indien er andere personen in de tekst worden genoemd, worden deze dan respectvol bejegend en zijn deze personen ervan op de hoogte dat zij met naam en eventueel functie worden genoemd? Ook bij een blog hoort hoor en wederhoor; noem je de naam van een persoon, check dan wel even of die persoon hiermee akkoord is. Niet iedereen wil genoemd worden in een blog dat online staat.

Tot slot: ook lezers kunnen reageren op een blog en bij de blogs staat aangegeven op welke manier dit kan en eventueel kan ook een reactie gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook deze interactie moet voldoen aan onze goede omgangsvormen.